fransız patee için ürünler (1)

Maydanoz (20g) - Otlar

Maydanoz (20g) - Otlar

Maydanoz harika taze, aromatik baharatlı ve hafif acı bir nota taşır. Genellikle maydanoz, yemekleri süslemek için kullanılır. Özellikle ev mutfağında ve Fransız mutfağında çok yönlü bir malzemedir. Maydanozun aroması, baharatlı ve muskat benzeri notalarla taze bir ot buketi sunar. Yapraklar ve saplar, narenciye meyvelerinden daha fazla C vitamini içerir. Doğudan gelen tabbouleh, Provence'dan pistou, Frankfurt yeşil sosları - eski basit çorba otundan uluslararası olarak popüler bir baharat haline gelmiştir. Maydanoz, neredeyse tüm tuzlu yemeklere dengeli bir temel baharat katmaktadır. Salata, yumurta, çiğ sebze ve lor peyniri, krem peynir veya yoğurt bazlı soslar gibi soğuk yemekler, biraz maydanoz ile baharatlı-taze bir dokunuş kazanır. Ancak, açık soslar, balık hazırlamaları, kümes hayvanları ve kızartma iç harçları gibi sıcak yemeklerde de kullanılır. İçerik: 15,00 g Ürün No: 206577